19. kesäkuuta 2014

halo2cloud.com

Tilasin tasan kolme viikkoa sitten mun puhelimeen taas pari uutta juttua. Toissapäivänä kotiin tuli lappu, että paketti on noudettavissa Karttulan postista. Tänään huristelin postiin ja kävin hakemassa paketin. Aukasin sen heti, kun pääsin kotiin. Rakastuin ensisilmäyksellä. Ajattelin väsätä tämmösen postauksen, johon otin niistä kuvia ja kerron niistä sitten vähän enemmän. 
Tässä näkyy koko paketti mitä tilasin Halo2Cloud:lta. Tarkemmin tämä kokonaisuus on Halo Pocket Power 2800. Paketissa tuli siis mukana itse ''latauspiste'', USB-johto, kolme erilaista päätä ja pussukka, johon kaikki nämä mahtuukin. Tällä pystyy siis lataamaan iPhone 4 puolitoista kertaa eli ihan hyvin tässä virtaa riittää. Nämä yhdessä maksoivat siis 24,99 dollaria eli noin 18 euroa. Paketti maksoi kuitenkin noin 48 euroa, koska paketti tulee Amerikasta eli postimaksu maksaa aika paljon. 
 Rakastuin tähän ''latauspisteen'' ulkonäköön ihan totaalisesti. Se muistuttaa huulipunaa ja ihana pinkki leopardiprintti tuo siihen vielä lisää ihanuutta. Niiin söpö! 
 Mukana tulevat päät ovat sopivat iPhone 4:lle, Samsung:lle ja ''pieniUSB'' eli esim. joillekin Nokian puhelimille. Eli kelpaa melkein kaikille puhelimille ja kaverikin voi lainata. 
USB-johto laitetaan ''latauspisteeseen'' kiinni ja toisen pään voi laittaa iPhonen laturiin, jolla saa ladattua virtaa ''latauspisteeseen''. Vaihtopäät sitten liitetään tuohon pieneen pyöreään reikään. 
 Tähän pussukkaan mahtuu just ja just kaikki, jota paketissa tuli. Ei todellakaan vie paljoa tilaa laukusta, tai vaikka taskusta.
Tilasin erikseen Applelta adapterin, joka saapuikin jo viikossa. Adapteri maksoi 29 euroa, mutta mun oli pakko tämmöinen hommata, että voin ladata omaa puhelintani matkalaturilla. 

Arvostelu
Oon tosi tyytyväinen, että tämä selvisi mulle kotiin asti, kun sitä odottelin. Tykkään ulkonäöstä tosi paljon, tuote oli pakattu hyvin ja kaikki tuli mukana mitä pitikin. Kokonaisuudessaan vaikuttaa tosi kätevältä ja kestävältä laitteelta. Täydellinen sijoitus siis, ei kaduta yhtään! Jos ootte valmiita kuluttamaan noin 50 euroa matkalaturiin, suosittelen tätä lämpimästi!

Mä en ole päässyt tätä tuotetta vielä oikeastaan testaamaan, koska en ole sitä vielä tarvinnut. Kokeilin kuitenkin nopeasti sitä puhelimeeni ja ihan se toimi oikein. Toivottavasti tykkäsitte tämmösestä vähän erilaisesta postauksesta. Hyvää juhannusta ja toivotaan, että keli tästä paranee! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piristäs mun päivää! :)